Skip survey header
Bahasa Malaysia

Kaji selidik Malaysia’s 100 Leading Graduate Employers 2020

Selamat datang ke kaji selidik gradmalaysia Malaysia’s 100 Leading Graduate Employers bagi tahun 2020!

Dalam kaji selidik ini, kami ingin mengetahui kerjaya impian anda dan pendapat anda tentang majikan-majikan di Malaysia. Jawapan anda/maklum balas anda akan membantu kami dalam menentukan siapakah majikan yang terunggul bagi tahun 2020.

Data yang kami perolehi daripada kajiselidik ini akan dilampirkan dalam majalah Malaysia's 100 Leading Graduate Employers pada edisi yang akan datang.

Syarat kelayakan untuk menjadi responden kaji selidik M100:

1) Warganegara Malaysia
2) Mahasiswa dan mahasiswi institusi pengajian tinggi yang masih belajar, atau baru sahaja tamat pengajian dari institusi pengajian tinggi dalam tempoh 12 bulan yang lalu

Ianya mengambil masa kurang dari 10 minit untuk melengkapkan kaji selidik ini. Segala data berkaitan diri anda akan dirahsiakan dan dilindungi. Jadi, sila kongsikan pendapat anda!

-Pasukan gradmalaysia
Tidak diwajibkan: Sila lengkapkan butiran diri anda di bawah sekiranya anda ingin menerima maklumat tentang peluang pekerjaan dan latihan industri bagi lepasan ijazah dari gradmalaysia.Maklumat peribadi dan jawapan kaji selidik anda adalah sulit dan tidak akan didedahkan.